Nyheter

01.12.2023
Vi har for PK Hus AS montert stillas på Quality Hotel Grand i Kongsberg for fasadearbeider. Prosjektet startet i november og ventes ferdig i februar 2024.

Foto: SCANSTILLAS a.s

11.09.2023
I Øvre Fjellvei 46 på Nøtterøy har vi for Frøiland Bygg Skade AS montert tak over tak løsning på enebolig etter en skadesak.

Foto: SCANSTILLAS a.s

10.06.2022
Kruse Smith Entreprenør AS har igjen valgt SCANSTILLAS a.s for levering av stillastjenester til et av sine prosjekter. Pallplassen, som består av 12 bygg med totalt 257 leiligheter, ligger på toppen av Lørenskog Stasjonsby, med vid utsikt over landskapet rundt. Med skogen som nærmeste nabo kan du ta på deg turskoene eller skiene hjemme og gå rett ut i skogen, og det er gåavstand til barnehage, skole, butikker, spisesteder, kollektivknutepunkt og til det innendørs skianlegget SNØ. Et flott trappeanlegg vil føre ned til en felles allmenning, der det kommer festplass, torg og amfi. Vi ser frem til ett godt samarbeide på prosjektet. Oppstart montering er planlagt i juni 2022.

Illustrasjon/foto: EVE Images

18.02.2022
Strøm Gundersen AS har startet byggingen av 26 store, moderne leiligheter i Solbergelva i Drammen på prosjekt Solberg Panorama. Prosjektet ligger i nærheten til Solberg Senter med dagligvarebutikk, frisør, cafe, apotek m.m. Strøm Gundersen AS og SCANSTILLAS a.s har samarbeidet på mange prosjekter gjennom tidene og vi ser fram til å videreføre det gode samarbeidet med Strøm Gundersen AS.

Illustrasjon/foto: Arkitektgruppen Drammen AS

23.12.2021
Ove Skår AS er godt i gang med Brattlitoppen, som er et nytt boligprosjekt lokalisert i Libakkveien på Brattlikollen, ikke langt fra Ekeberg. Her vil man bo med umiddelbar nærhet til både Brattlikollen T-banestasjon og grøntområder som Ekeberg og Østensjøvannet, og mange av leilighetene vil få vidt utsyn over Groruddalen. Prosjektet vil bestå av to bygg med henholdsvis 32 og 75 leiligheter over felles parkeringskjeller. Dette er det andre prosjektet vi har fått kontrakt på av Ove Skår AS i 2020 og vi ser frem til et godt samarbeide. Oppstart montering er planlagt i mars 2022.

Illustrasjon/foto: Neptune Properties

23.06.2021
På Lillestrøm Studentby er monteringen av stillas på bygg A godt i gang.

Foto: SCANSTILLAS a.s

25.05.2021
I Lillestrøm er Ove Skår AS i gang med å bygge 310 studentboliger og et næringsareal på 1.000 kvadratmeter i Nesgata 6 for Studentsamskipnaden i Oslo og Akershus (SiO). Projektet, Lillestrøm Studentby, ligger mellom Jernbanegata og Nesgata, kjent som gamle Lillestrøm sykehus, og i tillegg til nye boliger vil det bli en betydelig opprusting av uteområdene til glede for beboere og Lillestrøms befolkning. Studentboligene vil få en svært sentral beliggenhet, med kort vei til jernbanestasjonen og god kollektivforbindelse med buss i umiddelbar nærhet. SCANSTILLAS a.s har fått kontrakten med å montere stillas og dette er det første prosjektet vi samarbeider med Ove Skår AS og vi ser frem til et godt samarbeide. Montering startet i uke 20.

Illustrasjon/foto: HRTB Arkitekter AS

27.01.2021
Våre montører i SCANSTILLAS a.s har for Asker kommune v/ Easeit Help AS montert tak over tak på Vettre i forbindelse med gjenoppbygging etter brann. Dette er en løsning som ble valgt for at arbeidet skulle kunne gjøres tørt og raskt i forbindelse med den årstiden som vi nå er inne i.

Foto: SCANSTILLAS a.s
Foto: SCANSTILLAS a.s

14.12.2020
Kruse Smith Entreprenør AS har valgt SCANSTILLAS a.s for levering av stillastjenester til prosjekt Silkeføret, som ligger øverst på Lørenskog Stasjonsby, tett ved skianlegget SNØ. Prosjektet har til sammen 118 leiligheter fordelt på fem bygg. Byggene er på mellom fire og fem etasjer, med en felles parkeringskjeller som forbindelse. Uteområdene vil preges av beliggenheten, med en harmonisk kombinasjon av bymiljø og natur. Det er lagt ned mye arbeid for å forme uteområdene med tilbud for enhver smak. Her er det lekeapparater og ballbane for barna, drivhus og dyrkekasser for hobbygartnere og rikelig med tumleplass for sosiale sammenkomster for alle. Silkeføret er ett av flere prosjekteter som Kruse Smith Entreprenør AS og SCANSTILLAS a.s har samarbeidet på de siste årene og vi ser frem til ett godt samarbeide på prosjektet. Oppstart montering er planlagt i februar 2021.

Illustrasjon/foto: Selvaag Bolig

30.09.2020
SCANSTILLAS a.s har startet montering av stillas på Fosshagen Ressurssenter for Strøm Gundersen AS. Første byggetrinn av sentret ble ferdigstilt i 2016. Tilbygget er en utvidelse av sentret med 40 (42) sykehjemsplasser og skal tilknyttes eksisterende bygning med en glassgang over i andre og tredje etasje. Strøm Gundersen AS og SCANSTILLAS a.s har samarbeidet på mange prosjekter gjennom tidene og vi ser fram til å videreføre det gode samarbeidet med Strøm Gundersen AS.

Illustrasjon/foto: AF gruppen

12.06.2020
SCANSTILLAS a.s skal for Alento AS montere stillas på Strandhusene Syd II og III på Engersand Havn i Lier. Med leilighet i Strandhusene får du den nærkontakten med vannet som alle drømmer om, du får øyekontakt med småbåthavna, og Engersand Friluftsområde med badestrender og svaberg ligger bare en kort spasertur unna. SCANSTILLAS a.s har hatt flere prosjekter på Engersand Havn, men dette er det første prosjektet for Alento AS på Engersand Havn og vi ser frem til ett godt samarbeide.

Illustrasjon/foto: HRTB Arkitekter

23.03.2020
SCANSTILLAS a.s skal for Alento AS montere stillas på Nordre Jarlsberg Brygge bygg Q. Dette er en fortsettelse fra bygg R, som ble ferdigstilt i 2019. Her, i det sydvest-vendte, skrånende terrenget, ligger alt til rette for flotte sol- og utsiktsforhold. Landgangen Nord på Nordre Jarlsberg Brygge er løftet litt opp fra bryggekanten, lett tilbaketrukket, men ikke mer enn at man kan føle solgangsbrisen og se båtene tøffe ut og inn av havna. Nordre Jarlsberg Brygge ligger i Sande i Vestfold og med kort avstand til vestfoldbyene, Drammen og Oslo, og bare 50 minutter fra Torp Sandefjord lufthavn, har dette gjort Sande til en populær pendlerkommune. Vi ser fram til å videreføre det gode samarbeidet med Alento AS. Montering startet i uke 13.

Illustrasjon/foto: Nordre Jarlsberg Brygge

17.01.2020
Bermingrud Entreprenør AS har valgt SCANSTILLAS a.s for levering av stillastjenester til prosjekt Elveparken på Sætre Havn. Prosjektet består av 39 leiligheter fordelt på 3 bygg over en felles parkeringskjeller. Elveparken er fjerde salgstrinn i en prosess hvor hele Sætre skal utvikles til å bli et moderne tettsted med nye boliger og næring. Det helt unike her er at alle boligene i Sætre Havn, som navnet sier, blir liggende helt i sjøkanten. Det blir parkmessige områder rundt byggene som knytter sammen eksisterende kvaliteter i Sætre, som for eksempel områdene rundt idylliske Sætre Gård og strandpromenaden. SCANSTILLAS a.s har levert stillastjenester til Bermingrud Entreprenør AS på mange prosjekter over flere år og vi ser frem til et godt samarbeid på prosjektet. Oppstart montering er planlagt uke 4.

Illustrasjon/foto: Conceptor Bolig AS

12.06.2019
SCANSTILLAS a.s skal for AS Realbygg montere stillas på prosjekt Villa Montebello som ligger i et veletablert og hyggelig nabolag på beste vestkant. Et lyst, elegant og moderne bygg med 21 elegante og funksjonelle leiligheter på drøye 50 kvadratmeter, spesialdesignet for å ivareta behovene til godt voksne mennesker. Dette er ett av flere prosjekter som SCANSTILLAS a.s har levert stillas til AS Realbygg og vi ser på oppdraget som en anerkjennelse på at vi utfører montering av stillas til en riktig pris for kunden og som avtalt. Oppstart montering er planlagt i juni.

Illustrasjon/foto: Stein Halvorsen Arkitekter

24.05.2019
Strøm Gundersen AS har startet byggingen på Diakonhjemmet Hage av 124 omsorgsleiligheter (Omsorg+), som skal være boliger tilpasset eldre som ikke trenger sykehjemsplass, men som har utfordringer med å bo i egen bolig. Omsorg+-boligene er bemannet hele døgnet ved en husvert. I aktivitetssenteret vil en ha mulighet for sosiale fellesskap og bruke tilbud som for eksempel kantine, kulturarrangementer, treningssenter, fotpleie, frisør, kiosk eller butikk. Strøm Gundersen AS og SCANSTILLAS a.s har samarbeidet på mange prosjekter gjennom tidene og vi ser fram til å videreføre det gode samarbeidet med Strøm Gundersen AS. Oppstart stillas er planlagt i uke 26.

Illustrasjon/foto: AF gruppen

23.05.2019
SCANSTILLAS a.s har startet montering av stillas for Asker Entreprenør AS på Strandhusene på Engersand Havn i Lier. Med leilighet i Strandhusene får du den nærkontakten med vannet som alle drømmer om, du får øyekontakt med småbåthavna, og Engersand Friluftsområde med badestrender og svaberg ligger bare en kort spasertur unna. SCANSTILLAS a.s har hatt flere prosjekter på Engersand Havn, men dette er det første prosjektet for Asker Entreprenør AS på Engersand Havn og vi ser frem til ett godt samarbeide.

Illustrasjon/foto: HRTB Arkitekter

10.01.2019
SCANSTILLAS a.s skal for Alento AS montere stillas på Nordre Jarlsberg Brygge bygg R, som foreløpig er siste byggetrinn på Nordre Jarlsberg Brygge. Bygget er døpt Landgangen etter den brede trappen i nordenden av bygget. Nordre Jarlsberg Brygge ligger i Sande i Vestfold og med kort avstand til vestfoldbyene, Drammen og Oslo, og bare 50 minutter fra Torp Sandefjord lufthavn, har dette gjort Sande til en populær pendlerkommune. Alento AS og SCANSTILLAS a.s har samarbeidet på mange prosjekter gjennom tidene og vi ser fram til å videreføre det gode samarbeidet med Alento AS. Oppstart montering er planlagt i uke 4.

Illustrasjon/foto: Nordre Jarlsberg Brygge

06.09.2018
SCANSTILLAS a.s har startet montering av stillas for Hellesjø ByggService AS på prosjekt COOP Prix Siggerud.

29.08.2018
SCANSTILLAS a.s har startet montering av stillas for BN Bygg AS på Nore II kraftverk som ligger ved innløpet til Numedalslågen i Norefjord.

Nore II
Foto via Wikimedia Commons

28.08.2018
Kruse Smith Entreprenør AS og SCANSTILLAS a.s har tegnet kontrakt for montering av stillas på prosjekt Skårersletta Kvartal, som ligger med gangavstand midt mellom Metrosenteret og Triaden storsenter i Lørenskog. Rett ved Metro finner du Lørenskog Hus, kulturhuset med en av landets mest moderne kinoer, galleri, scene for konsert og teater, hovedbibliotek og kaféer. Samtidig er du ikke mer enn få minutter unna ett av landets største og mest moderne sykehus, idrettsplasser og kulturtilbud. Flotte turområder finnes i overflod, året rundt. Skårersletta Kvartal er det andre prosjektet som SCANSTILLAS a.s og Kruse Smith Entreprenør AS samarbeider på i 2018 og vi ser frem til ett godt samarbeide på prosjektet. Oppstart montering er planlagt i uke 48.

Foto: Kruse Smith

22.08.2018
SCANSTILLAS a.s skal for Strukta AS montere stillas på Kollen på Verket. Kollen på Verket, som ligger på Lommedalens solside ved Bærums Verk, vil bestå av over 100 seniorleiligheter fordelt på fem bygg. Prosjektet har store fellesarealer herunder felles peisstue, to gjesteleiligheter og trimrom. Dette er det andre prosjektet som SCANSTILLAS a.s og Strukta AS samarbeider på og SCANSTILLAS a.s ser frem til ett godt samarbeide på prosjektet. Oppstart montering er planlagt i uke 48.

Illustrasjon/foto: Attivo Bolig Grorudhaugen

05.07.2018
SCANSTILLAS a.s har for Strøm Gundersen AS startet montering av stillas på prosjekt Proffen Hageby på Sundland i Drammen. Dette er et nytt boligområde med gode friområder og kort vei til Drammen sentrum og prosjektet består av både rekkehus og leiligheter. Strøm Gundersen AS og SCANSTILLAS a.s har samarbeidet på mange prosjekter gjennom tidene og vi ser fram til å videreføre det gode samarbeidet med Strøm Gundersen AS.

Illustrasjon/foto: LOF Arkitekter AS

27.04.2018
SCANSTILLAS a.s skal for Strukta AS montere stillas på Lunden 25 tun 1, med opsjon på tun 2 og tun 3. Lunden 25 ligger sentralt plassert på Vollebekk og med korte avstander til kollektivtilbud, matbutikker, skoler, barnehager, marka og utfartsårer ligger alt til rette for en praktisk hverdag. Husene ligger rundt hyggelige tun med plass for lekeapparater og muligheter for grill og felles kjøkkenhage. Dette er det første prosjektet som SCANSTILLAS a.s og Strukta AS samarbeider på og SCANSTILLAS a.s ser frem til ett godt samarbeide på prosjektet. Oppstart montering er planlagt i uke 24.

Illustrasjon/foto: Fosse og Aasen AS

11.04.2018

19.02.2018

29.01.2018
SCANSTILLAS a.s ønsker å flytte sitt lager til nord for Oslo og ønsker tilbud på både langtidsleie av tomt og kjøp av tomt på rundt 3 000 m² – 4 000 m.

16.01.2018
SCANSTILLAS a.s vil bare minne sine kunder om at topptildekning av stillaset ikke tåler all verdens snømengder og at det bør kontrolleres med de snømengdene som har kommet siste døgnet.

Foto: SCANSTILLAS a.s

05.10.2017
SCANSTILLAS a.s har startet montering av stillas på Vikersund nærsenter for Peab AS.

22.09.2017
SCANSTILLAS a.s skal for BN Bygg AS montere stillas rundt Skjønne kirke for takarbeider. Skjønne Kirke er en langkirke i Nore og Uvdal kommune, Buskerud fylke og ligger på Skjønne, like ved kommunesenteret Rødberg. Kirken ble tegnet av Henrik Nissen og oppført i 1879-80 av byggmester Gulbrand Johnsen. SCANSTILLAS a.s ser frem til ett godt samarbeide på prosjektet.

11.09.2017
SCANSTILLAS a.s skal for Vari Tre AS montere stillas på Bjartunveien 4. Prosjektet er en tomannsbolig som ligger på Langhus som er ett barnevennlig og trivelig boområde. Fritidstilbudene for barn er mange og varierte med blant annet Langhus speidergruppe, Follo sykkelklubb, Langhus skolekorps, Ski IL fotball og mange flere og ligger kun 11 minutter unna Ski sentrum med mange fasiliteter. SCANSTILLAS a.s ser frem til ett godt samarbeide på prosjektet og oppstart montering er planlagt i uke 37.

25.08.2017
SCANSTILLAS a.s skal for MarBre AS montere stillas på Solsikken 3, som er det nyeste tilskuddet til Årnesbyen. Med kort vei til både sentrumskjernen og skogkanten er dette et attraktivt boligområde langs Glommas lune bredder. Årnes er som den lille byen på landet, med alt av service- og kulturtilbud rett rundt svingen. Gjør handleturen unna i en fei på Kiwi matbutikk like over veien. Og med kun 300 meter til sentrum blir gjøremål som shopping, lege, bank og frisør aldri et tidkrevende dagsprosjekt. Dette er det andre prosjektet som SCANSTILLAS a.s og MarBre AS samarbeider på og SCANSTILLAS a.s ser frem til ett godt samarbeide på prosjektet. Oppstart montering er planlagt i uke 43.

Illustrasjon/foto: Årnesparken

01.08.2017
SCANSTILLAS a.s skal for Strøm Gundersen AS montere stillas på kontorprosjektet Schweigaardsgate 33 i Oslo sentrum, som er ett kontorbygg på 22.000 m2 kontorbygg fordelt på 2 etasjer under bakken og 8 etasjer over bakken. Fasadene skal være åpne og innbydende med stor grad av transparens mot Schweigaards gate. Førsteetasje skal åpnes mot tilliggende gater, og skal inneholde utadrettet virksomhet som restauranter, caféer og butikker og det skal tilrettelegges for sykkelparkering både ved hovedinngangene og inne i bygget. Strøm Gundersen AS og SCANSTILLAS a.s har samarbeidet på mange prosjekter gjennom tidene og vi ser fram til å videreføre det gode samarbeidet med Strøm Gundersen AS. Oppstart stillas er planlagt i slutten av august.

Visualisering: LPO

03.07.2017
Betonmast Selvaagbygg AS og SCANSTILLAS a.s har tegnet kontrakt for montering av stillas på prosjekt Lørenporten. Lørenporten vil ved ferdigstillelse bestå av 7 bygg med tilsammen ca. 440 selveierleiligheter. Alle leilighetene vil få gode balkonger/terrasser, i tillegg til at enkelte av 4-roms leilighetene i de øverste etasjene får store og flotte takterrasser. Heis og parkering i garasje. Innflytting fra 4. kvartal 2018 og ferdigstillelse i 2020. SCANSTILLAS a.s er glad for å bli valgt som stillasleverandør til dette prosjektet som starter med montering i uke 34-35 og det forventes stillasarbeider frem til sommeren 2020.

Illustrasjon/foto: Selvaag Bolig

19.06.2017
SCANSTILLAS a.s og Backe Stor-Oslo AS har inngått avtale om montering av stillas på prosjekt Archon 2, som er en utvidelse av det eksisterende arkivbygget for Statsarkivet i Kongsberg. Statsarkivet i Kongsberg er et av åtte statsarkiv og ble opprettet i 1994 og er dermed landets yngste statsarkiv. Montering starter uke 25 og SCANSTILLAS a.s ser frem til ett godt samarbeide på prosjektet.

12.06.2017
Se etter vår formannsbil på ett prosjekt i nærheten av deg.

Foto: SCANSTILLAS a.s

12.06.2017
SCANSTILLAS a.s har fått mange nye og spennende prosjekter. For Kruse Smith Entreprenør AS skal SCANSTILLAS a.s montere stillas i Bygdøynesveien der det skal bygges 18 leiligheter med eksklusiv standard. Prosjektet består av to lave bygg med ni leiligheter i hver bygning. Det bygges underliggende parkeringsanlegg med boder og to parkeringsplasser til hver leilighet pluss gjesteparkering. SCANSTILLAS a.s skal også montere stillas og tak over tak løsning i Slalåmveien 82 i Lommedalen for SSG Norge AS. For begge prosjektene er det planlagt oppstart i løpet av uke 24-25 og SCANSTILLAS a.s ser frem til ett godt samarbeide.

19.05.2017
SCANSTILLAS a.s skal for Vari Entreprenør AS montere stillas på Nordby Terrasse, som ligger i Nordbyveien 122, på Solberg i Ås kommune. Det skal bygges 40 boliger fordelt på 3 hus med felles parkeringskjeller under alle husene. Husene ligger vestvendt i etablert bomiljø med gode solforhold og nær kommunegrensen til Ski. Dette er det første prosjektet som SCANSTILLAS a.s og Vari Entreprenør AS samarbeider på og SCANSTILLAS a.s ser frem til ett godt samarbeide på prosjektet. Oppstart montering er planlagt i uke 25.

Illustrasjon: Vari utvikling / Jansen Arkitekt

19.05.2017
SCANSTILLAS a.s skal for AS Realbygg montere stillas på Sentrumshagen, som har en sentral og fin beliggenhet på Jessheim med kun 9 minutter til Oslo Lufthavn Gardermoen og 30 minutter med bil til Oslo Sentrum og kun 50 meter unna Jessheim stasjon, med ett av Ullensakers beste kollektivtilbud med bussforbindelse til omkringliggende områder. Dette er ett av flere prosjekter som SCANSTILLAS a.s har levert stillas til AS Realbygg og vi ser på oppdraget som en anerkjennelse på at vi utfører montering av stillas til en riktig pris for kunden og som avtalt. Oppstart montering startet i uke 20.

Foto: Axer Eiendom

09.05.2017
NCC Norge AS og SCANSTILLAS a.s har inngått samarbeide om montering av stillas på Thorsberg DPS i Drammen. Oppstart montering er planlagt i uke 21 og SCANSTILLAS a.s ser frem til ett godt samarbeide.

Foto: SCANSTILLAS a.s

08.05.2017
I Flata 14 i Drammen har vi for Frøiland Bygg AS montert tak over tak løsning på enebolig for takarbeider.

Foto: SCANSTILLAS a.s
Foto: SCANSTILLAS a.s

29.03.2017
Strøm Gundersen AS har startet byggingen av Søndre Bondi terrasse for OBOS. Prosjektet ligger en kilometer sør for Asker sentrum ved Bondivannet, og på en høyde over vannet skal det bygges 66 leiligheter fordelt på seks punkthus. Strøm Gundersen AS og SCANSTILLAS a.s har samarbeidet på mange prosjekter gjennom tidene og vi ser fram til å videreføre det gode samarbeidet med Strøm Gundersen AS. Oppstart stillas er planlagt i mai.

Illustrasjon/foto: OBOS

02.03.2017
Total Uavhengig Kontroll AS har begynt bygging i Abels gate 9 i Kongeberg og SCANSTILLAS a.s skal montere stillas for fasadearbeider og taksikring.

11.01.2017:
Skanska Norge AS har inngått avtale med Stiftelsen for utleieboliger i Bærum om å bygge 60 utleieboliger og 26 selveierleiligheter på Emma Hjorth i Bærum. Leilighetene vil gi unge bæringer i etableringsfasen muligheten til å bli boende i hjemkommunen deres, og SCANSTILLAS a.s er valgt som stillasleverandør. SCANSTILLAS a.s ser fram til et godt samarbeide og oppstart montering er planlagt uke 2.

Foto: SCANSTILLAS a.s

10.01.2017:
Glitre Energi AS har bestilt SCANSTILLAS a.s for montering av stillas og tak over tak for renovering av damluke på Djupdal Kraftstasjon. Dette er den tredje damluka som vi skal montere stillas og tak over tak løsning på og SCANSTILLAS a.s er fornøyd med at vår kunde velger oss igjen og vi ser frem til ett godt samarbeide.

Foto: SCANSTILLAS a.s

31.10.2016:
SCANSTILLAS a.s skal for MarBre AS montere stillas på Sparebankgården Årnes for påbygg av en etasje på eksisterende bygg. I forkant av dette skal det monteres stillas for tekniske fag og dette starter i uke 46.

27.10.2016:
SCANSTILLAS a.s opplever økende oppdragsmengde og har ledige stillinger som stillasmontør og hjelpemann stillas. Trykk HER for ytterligere informasjon.

24.08.2016:
SCANSTILLAS a.s er tilsluttet Opplæringskontor i Bygg- og Anleggsteknikk i Telemark, Vestfold og Buskerud AS (BYGGOPP TVB) og er godkjent lærebedrift. Vi har ansatt vår første lærling og vi vil med dette gjøre vårt for at stillasbyggerfaget skal være ett yrke å satse på.

20.08.2016:
For Tømrermester Jan H. Norbeck Entreprenørforretning AS har SCANSTILLAS a.s montert stillas i Westye Egebergs gate 1 i Oslo for fasadearbeider. Dette er ett prosjekt som har pågått gjennom hele ferien og SCANSTILLAS a.s ser frem til ett fortsatt godt samarbeide.

20160714 Westye Egebergs gate
Foto: SCANSTILLAS a.s

24.06.2016
For å kunne holde åpent hele sommeren er det redusert bemanning i uke 26 - 31.
Jarle Hulleberg, drifts- og salgsansvarlig, vil avvikle ferie i uke 26 - 28. Det vil i denne perioden ikke bli regnet på nye tilbud.
Povilas Stanys, formann, vil avvikle ferie i uke 29 – 31. Det vil i denne perioden være redusert kapasitet for å regne på nye tilbud.
Våre montører vil i hovedsak avvikle fellesferie i uke 28 – 30. Men vi vil ha et fåtall montører på jobb i denne perioden, som vil montere/demontere allerede planlagte jobber.

10.06.2016
SCANSTILLAS a.s har fått mange spennende prosjekter å jobbe med. For SKORVE Entreprenør AS har vi startet montering av stillas for muring på Kongsberg legevakt. I uke 24 skal vi starte montering for NCC Construction AS på Kistefossdammen barnehage i Heggedal i Asker. Dette blir Norges første plusshusbarnehage og barnehagen er et forbildeprosjekt i FutureBuilt, og har som mål å oppnå 50 prosent reduserte klimagassutslipp fra energi-, materialer og transport sammenlignet med en konvensjonell barnehage. I august skal vi begynne montering for Selvaag Bolig Modulbygg AS på Langsiden på Lørenskog. Prosjektet er ett av to prosjekter vi har på Lørenskog Stasjonsby.

26.04.2016
Peab AS skal rehabilitere vinduer, dører og fasader på fem blokker i Linneslia borettslag på Gullaug i Lier kommune, og som stillasleverandør er SCANSTILLAS a.s. valgt. Totalt skal 5200 m2 fasade oppgraderes, og 650 vinduer og dører skiftes ut og oppstart montering er planlagt i uke 19. SCANSTILLAS a.s ser frem til et godt samarbeide både med Peab AS og beboere.

06.04.2016
Peab AS startet med byggingen av Borre idrettsbarnehage i Borre i februar og valgte SCANSTILLAS a.s som leverandør av stilllas. Prosjektet er planlagt ferdig for overlevering i august 2016, og SCANSTILLAS a.s skal gjøre sitt for at prosjektet blir overlevert til riktig tid.

31.03.2016
I det Engelske kvarter i Drammen, nærmere bestemt i Capjons gate 2, har Consto Øst AS startet med byggingen av Villa Capjon, som er et nytt boligprosjekt. Prosjektet består av ett nybygg med 26 leiligheter og er perfekt for dem som ønsker en privat perle med nærhet til alt det Drammen har å by på. Som stillasleverandør har Consto Øst AS valgt SCANSTILLAS a.s, som ser frem til godt samarbeide med Consto Øst AS. Oppstart montering er planlagt i uke 14.

26.02.2016
SCANSTILLAS a.s har i år, som tidligere år, montert dommertårn for SnowStock. SnowStock er den tradisjonsrike skifestivalen i Kongsberg og den ble i år arrangert for 15. året på rad. SCANSTILLAS a.s synes det er viktig å støtte opp om lokale arrangementer og arbeidet blir utført uten inntekter.

20160226 Snowstock
Foto: SCANSTILLAS a.s

25.02.2016
SCANSTILLAS a.s har stengt mandag, tirsdag og onsdag i påskeuka, 21.03.2016 - 23.03.2016.
Erfaring fra tidligere år er at de fleste av våre prosjekter har stengt i denne perioden.

17.02.2016
NCC Construction AS har startet byggingen av Norges kanskje mest miljøambisiøse skolebygg, Brynsengfaret skole i Oslo og SCANSTILLAS a.s skal montere stillas på prosjektet. Brynsengfaret skole blir en ny 1-7 skole, med flerbrukshall, for 840 elever. Skolebyggets ambisiøse miljøprofil vil gjøre det til et referanseprosjekt for fremtidig skoler i Norge og i utlandet. Dette er ett av flere prosjekt NCC Construction AS har engasjert SCANSTILLAS a.s til stillasarbeidene og SCANSTILLAS a.s ser frem til godt samarbeide med NCC Construction AS på et spennede prosjekt. Oppstart montering er planlagt i uke 10.

20160215 Brynsengfaret skole
Foto: SCANSTILLAS a.s

11.02.2016
Peab AS og SCANSTILLAS a.s har inngått samarbeid om montering av stillas på prosjekt Sollistrand BT3 i Horten. Dette er et boligprosjekt med 17 leiligheter. Boligene er fordelt på to boligblokker med et felles trappe- og heishus. SCANSTILLAS a.s ser fram til et godt samarbeide, og oppstart montering er planlagt uke 7.

29.01.2016
Vårt første nyhetsbrev i 2016 kan du lese ved å trykke på linken til høyre.

21.01.2016
Les om Kongsberg Kunnskaps- og Kulturpark – Krona for Strøm Gundersen AS på bygg.no, der vi blant annet har montert en overbygd trapp og gangforbindelse fra Haspa og opp til Kirketorget og innvendig stillas for montering av kunst i hovedtrappa. SCANSTILLAS a.s takker for et godt samarbeide på prosjektet og ser fram til videre godt samarbeid på nye prosjekter.

19.01.2016
136 nye studentboliger skal bygges i et av byggene til Freia sjokoladefabrikk på Rodeløkka i Oslo, og Betonmast Oslo AS og SCANSTILLAS as. har inngått kontrakt om montering og leie av stillas. Dette er ett av flere prosjekter som SCANSTILLAS a.s har fått for Betonmast Oslo AS de siste årene og vi tar det som en anerkjennelse på at vi leverer stillas til en riktig pris og med god kvalitet. Oppstart montering er planlagt i februar.

20150112 Freia studentboliger
Foto: SCANSTILLAS a.s

12.01.2016
SCANSTILLAS a.s skal for Selvaag Bolig AS montere stillas på prosjekt Startskuddet på Lørenskog Stasjonsby. Lørenskog Stasjonsby et helt nytt nabolag rett ved Lørenskog stasjon og vest for Haneborglia. Ved ferdigstillelse vil stasjonsbyen bestå av ca. 1 000 nye boliger i ulike varianter og størrelser, i både rekkehus og leiligheter. SCANSTILLAS a.s ser fram til et godt samarbeid, og oppstart montering er planlagt i uke 14.

22.12.2015
SCANSTILLAS a.s har produksjon frem t.o.m 23.12.2015. I romjula har vi stengt, men vil så langt det er mulig være tilgjengelige på telefon.
SCANSTILLAS a.s ønsker alle sine kunder og samarbeidspartnere en riktig god jul og et godt nyttår.

14.12.2015
Betonmast Selvaagbygg AS og SCANSTILLAS a.s har tegnet kontrakt for montering av stillas på prosjekt Nybyen Økern. Nybyen Økern vil etterhvert bli et stort nytt nabolag rundt et bilfritt tun. De 400 nye boligene ligger i gangavstand til Økern T-banestasjon og det som skal bli nye Økern bysentrum. SCANSTILLAS a.s er glad for å bli valgt som stillasleverandør til dette prosjektet som starter med montering før årskiftet og det forventes stillasarbeider frem til sommeren 2019. SCANSTILLAS a.s ser frem til et godt samarbeid.

20151214 Nybyen Økern
Foto: SCANSTILLAS a.s

02.12.2015
SCANSTILLAS a.s har montert skyvbart tak over tak løsning for M2 Entreprenør AS i Bergheimveien 18 på Snarøya. Dette er en løsning som ble valgt for at ny enebolig skulle kunne bygges tørt og raskt i forbindelse med den årstiden som vi nå går inn i.

10 20151203 Villa Barstad
Foto: SCANSTILLAS a.s

16.11.2015
SCANSTILLAS a.s har startet montering av stillas for Alento AS på prosjekt Vettre Torg, som ligger på Vettre i Asker. Prosjektet består av to boligblokker, som vil inneholde en stor og moderne Kiwi-butikk. Over butikken kommer det 20 selveierleiligheter i ulike størrelser med garasjeanlegg i kjeller. SCANSTILLAS a.s ser fram til et godt samarbeide på prosjektet.

26.10.2015
Jarle Hulleberg har tiltrådt stillingen som Drifts- og salgsansvarlig i SCANSTILLAS a.s.
Våre kunder vil da få en person å forholde seg til i forhold til befaringer, tilbud og prosjektoppfølging.
Jarle kan treffes på mobil 46 43 14 46 eller på jh@scanstillas.no.

22.09.2015
Veidekke Entreprenør AS bygger den første parsellen i prosjektet E134 Damåsen - Saggrenda i kommunene Øvre Eiker og Kongsberg for Statens vegvesen og har engasjert SCANSTILLAS a.s til montering av stillas. Parsellen Veidekke Entreprenør AS skal bygge er cirka fem kilometer lang og går fra Tislegård i Kongsberg og østover til Damåsen (retning Drammen) i Øvre Eiker. SCANSTILLAS a.s er stolte av å bli valgt som stillasleverandør og ser fram til et godt samarbeide. Oppstart på prosjektet er uke 39 og det forventes stillasarbeider frem til sommeren 2017.

14.09.2015
For Skanska Norge AS skal SCANSTILLAS a.s montere stillaser for fasadearbeider på Stortorvet senter i Kongsberg. Det er fasaden langs E134 som skal få en lenge etterlengtet oppgradering. Oppstart montering er uke 41 og prosjektet skal ferdigstilles før jul.

02.07.2015
For Betonmast Oslo AS skal SCANSTILLAS a.s montere stillaser for fasadearbeider i Strømsveien 96 i Oslo. Dette er et prosjekt der Betonmast Oslo AS skal foreta stripping av eksisterende bygg ned til bærende konstruksjoner, samt totalrehabilitering av totalt 18.000 kvadratmeter. Dette er ett av flere store prosjekter som Betonmast Oslo AS og SCANSTILLAS a.s har hatt sammen de siste årene, og vi ser fram til nok et godt samarbeid. Rivningen av fasaden og montering av stillas er allerede i gang og kontorbygget i Strømsveien 96 skal overleveres 1. november 2016.

26.06.2015
Strøm Gundersen AS har bestilt montering av stillas for montering av kunst i hovedtrappa på det nye KKP bygget i Kongsberg. Da bygget vil være i full drift på dagtid, vil montering og demontering av stillas skje på kveld og natt da HMS er en viktig faktor. SCANSTILLAS a.s ser fram til et godt samarbeide.

17.06.2015
SCANSTILLAS a.s skal montere tak over tak i Sophus Liesvei på Kongsberg. Dette er en løsning som er valgt av AG Entreprenør AS for utbedringer og takarbeider. Oppstart montering er planlagt uke 32-33.

08.06.2015
SCANSTILLAS a.s har startet montering av stillas for Mjøndalen Mur & Puss AS i Forskningsveien 1B i Oslo.

01.05.2015
Jarle Hulleberg, som tidligere har vært ansatt hos oss, har tiltrådt i stillingen som salgsansvarlig. Han kommer gjerne innom ditt prosjekt for en gjennomgang av ditt stillasbehov, slik at du får riktig stillas til en riktig pris. Han kan treffes på mobil 46 43 14 46 eller på jh@scanstillas.no.

22.09.2014
Har startet med montering stillas rundt Telehuset i Drammen for Mjøndalen Mur & Puss AS.

16.06.2014
Vi starter med stillas for Oxer gruppen i Øvre Strandgata i Drammen.

02.06.2014
Oppstart med stillas rundt Vallø pipe som er 41 meter høy på Vallø Tønsberg.

10.06.2014
Vi har startet med montering stillas og tak over tak for HMR Husnes AS Kraftstasjon i Djupdal i Rollag. Vi monterte stillas og tak over tak til den første damluka som ble renovert i fjor og kunden var veldig fornøyd med den jobben som ble gjort av våre stillasmontører.

19.03.2014
For Skanska AS starter vi med montering av stillas til Tråkka Torg Krokstadelva Boligblokk.

11.03.2014
Startet montering av stillas til DPS/BUP Mortensrud for Betongmast Oslo AS.

11.02.2014
Startet med montering av stillas for Skanska AS i Kongsberg til Maren Handlerkvartalet prosjektet. (Boligblokk med 57 leiligheter).

17.01.2014
For KK Entreprenør AS har vi startet montering av stillas på prosjekt Adaxparken i Svelvik. Svelvik, som kalles også Norges nordligste sørlandsidyll har et sentrum med små, hvite skipperhus, butikker og trivelige kafèer, Drammensfjorden og Svelvikstrømmen med yrende båttrafikk og fantastiske badeplasser. Svelvik er omgitt av vakker kystnatur, og det maritime setter sitt preg på byen. Svelvik har også andre sider, som et rikt kulturliv og mange ulike aktivitetstilbud.

28.11.2013
ProsjekteringsPartner AS har bestilt montering av stillas i Jarlsborgveien 3 på Ullern i Oslo, rett nedenfor Poulssonvillaen. Her skal det bygges ni eneboliger på rekke. Oppstart montering er planlagt i uke 49.

17.10.2013
I forbindelse med etterarbeider på fasader på Høgskolen i Vestfold skal SCANSTILLAS a.s montere stillas for Skanska Norge AS. Oppstart montering er planlagt uke 44.

08.10.2013
Byggingen av kunnskaps- og kulturtorget på Vestsida i Kongsberg starter i disse dager. SCANSTILLAS a.s skal i den forbindelse bygge en overbygd trapp og gangforbindelse fra Haspa og opp til Kirketorget for Strøm Gundersen AS. Oppstart er planlagt i uke 42 og prosjektet vil ha en varighet på ca. 24 måneder. SCANSTILLAS a.s ser fram til et godt samarbeide.

26.09.2013
SCANSTILLAS a.s skal montere stillas i Arbeidergata 25 for Bermingrud Entreprenør BVT AS. Dette er et boligprosjekt i sentrum av Mjøndalen og et av de første prosjektene SCANSTILLAS a.s og Bermingrud Entreprenør BVT AS samarbeider. Oppstart montering er planlagt i uke 41 og SCANSTILLAS a.s ser fram til et godt samarbeid.

30.08.2013
Mjøndalen Mur & Puss AS har bestilt montering av stillas i Øvre Strandgate 5 i Drammen for fasadearbeider. Oppstart montering er planlagt i uke 37. SCANSTILLAS a.s ser fram til et godt samarbeid.

20.08.2013
SCANSTILLAS a.s har begynt montering av stillas på Grønland 68 i Drammen for Strøm Gundersen AS.

Tømrermester Svein Løken AS har bestilt SCANSTILLAS a.s for montering av stillas i Fredfossgata 11 - 15 i Vestfossen. Fasaden skal rehabiliteres og det skal skiftes vinduer. Montering starter uke 37.

06.06.2013
SCANSTILLAS a.s vil i år, som tidligere år, i størst mulig utstrekning avvikle fellesferie i ukene 28, 29 og 30. Erfaring fra tidligere år viser at aktiviteten er relativt stor på byggeplassene ukene før og etter fellesferien.

Vi ønsker med dette å stå godt rustet til å ta hånd om oppdragene i disse periodene.

Vi vil ha noen få personer i beredskap i fellesferien.

Paul Martin Christensen – 45 28 37 48 – vil avvikle ferie i uke 26, 30, 31, 32.

Povilas Stanys – 90 85 40 52 – vil avvikle ferie i uke 28,29,30.

Jarle Hulleberg – 46 43 14 36 – vil avvikle ferie i uke 27, 28, 29.

05.06.2013
HMR Husnes AS har bestilt SCANSTILLAS a.s for montering av stillas og tak over tak for renovering av damluker på Djupdal Kraftstasjon. Arbeidet som HMR Husnes AS skal utføre må foregå i et tørt miljø og dem valgte derfor en tak over tak løsning. Dette er for SCANSTILLAS a.s en ny måte å bygge stillas på i forbindelse med kraftstasjoner og vi ser fram til et godt samarbeide med HMR Husnes AS. Vårt tak over tak løsning leveres av Delta System AS.

16.05.2013
Vårt siste nyhetsbrev 1 - 2013 kan du lese ved å trykke på linken til høyre.

20.02.2013
SCANSTILLAS a.s har for BMO Entreprenør AS montert stillas som en "telt-løsning" på Bybrua i Drammen. Dette da det skal utføres en del arbeid på bruen som er avhengig av en jevn temperatur.

For KF Entreprenør AS har vi montert stillas på perrong 3 - 4 på Nationaltheatret Stasjon. Dette er stillas i forbindelse med arbeider for brannsikring. Da Nationaltheatret stasjon er en av Norges mest trafikkerte stasjoner, krevdes det god planlegging og logistikk.

31.10.2012
SCANSTILLAS a.s skal for AS Realbygg montere stillas og tak over tak på prosjekt Løren 7. Prosjektet ligger i Lørenveien 35 i Oslo, og det er både for SCANSTILLAS a.s og AS Realbygg våres første prosjekt med tak over tak. Byggetiden reduseres dramatisk med tildekking. Systemet for tildekking har et skinnesystem for enkel og rask montering. Den største økonomiske besparelsen i forbindelse med energiforbruk ligger i en raskere og bedre tørking av bygget. Man unngår vanninntregning ovenfra og alt materialet holder seg tørrere gjennom oppføring av bygget. Vårt tak over tak løsning leveres av Delta System AS, og vi ser fram til et godt samarbeid med AS Realbygg på prosjektet. Oppstart montering er planlagt uke 46.

22.10.2012
OKK Entreprenør AS har bestilt montering av ca. 13 000 m2 tungstillas og tilleggskomponenter til Drengsrudbekken (Asker Panorama), som ligger rett ved E18 ved avkjøringen til Asker. Dette er for SCANSTILLAS a.s et stort prosjekt, som sikrer sysselsettingen gjennom vinteren 2012/2013. OKK Entreprenør AS og SCANSTILLAS a.s har samarbeidet på mange prosjekter gjennom tidene og SCANSTILLAS a.s ser fram til et godt samarbeid på prosjektet. Oppstart montering er planlagt uke 43.

10.10.2012
Skanska Norge AS og SCANSTILLAS a.s fortsetter det gode samarbeidet på Spikkestad Park. SCANSTILLAS a.s har nå snart demontert ferdig stillaset rundt hus D og E og har fått bestilling på hus C. SCANSTIILLAS a.s er stolte av igjen å bli valgt som leverandør og ser oppdraget som en anerkjennelse på at vi utfører montering av stillas til en riktig pris for kunden og som avtalt. Oppstart montering hus C er planlagt uke 46.

28.09.2012
OKK Entreprenør AS har bestilt SCANSTILLAS a.s for montering av stillas i Arbeidergata 17 i Mjøndalen. OKK Entreprenør AS og SCANSTILLAS a.s har samarbeidet på mange prosjekter gjennom tidene og SCANSTILLAS a.s ser fram til et godt samarbeid på prosjektet. Oppstart montering er planlagt i uke 42.

21.09.2012
SCANSTILLAS a.s skal montere stillas for Haugland Bygg i Åsåresvegen i Gvarv. Dette er for takarbeider i forbindelse med restaurering av en gammel bygning.

14.09.2012
Forenede Montører AS har bestilt stillas til Gamlebrofoss kraftverk i Kongsberg. Her skal det utføres arbeid på en av slusene. Oppstart montering uke 39.

11.09.2012
NCC Construction AS har bestilt SCANSTILLAS a.s for montering av stillas over tunnelåpning på Bekkestualokket ved Bekkestua senter. Dette er en stillas som skal beskytte mot nedfall på t-banelinja under bygging. Oppstart montering er planlagt uke 38.

07.09.2012
Veidekke Entreprenør AS og SCANSTILLAS a.s fortsetter det gode samarbeidet på Konfektfabrikken på Grünerløkka i Oslo. Vi har montert stillas på trinn 1 og trinn 2 og har fått bestilling på trinn 3, med opsjon på trinn 4. All murerstillas på prosjektet monteres med ALU labanklemmer, i henhold til Veidekke Entreprenør AS sine HMS-krav. SCANSTILLAS a.s ser fram til et fortsatt godt samarbeide på prosjektet. Oppstart hovedstillas vil skje i månedskiftet november/desember.

SCANSTILLAS a.s har montert stillas i Brobekkveien 62C for AS Realbygg. Dette er kontoret til AS Realbygg og stillaset skal brukes til utbedring av fasaden.

Bjørn Terje`s Bygg Service har fått montert stillas på EB bygget på Labro i Kongsberg. Det er rehablitering av fasade og tak som skal utføres.

Strøm Gundersen AS har bestilt SCANSTILLAS a.s for montering av diverse stillas på sitt prosjekt Pir 7 i Drammen. Strøm Gundersen AS og SCANSTILLAS a.s har samarbeidet på mange prosjekter gjennom tidene og vi ser fram til å videreføre det gode samarbeidet med Strøm Gundersen AS.

17.08.2012
SCANSTILLAS a.s skal montere stillas for Coor Service Managment Øst AS på Braathengården i Hokksund. Dette er et bygg som skal bygges opp etter en brann og montering starter uke 35.

31.05.2012
SCANSTILLAS a.s skal montere stillas for OKK Entreprenør AS på Engersand Havn D1 og D2. Dette er en fortsettelse av tidligere prosjekter på samme sted og SCANSTIILLAS a.s er stolte av igjen å bli valgt som leverandør og ser oppdraget som en anerkjennelse på at vi utfører montering av stillas til en riktig pris for kunden og som avtalt.

22.03.2012
SCANSTILLAS a.s skal montere stillas for Strøm Gundersen AS i Ryghgata 4 i Mjøndalen. Vegg-i-vegg med Signode-bygget bygges det et bygg med en grunnflate på ca 2.100 m2 og totalt skal det bygges ca 4.100 m2. Oppstart montering stillas er planlagt i uke 14.

For Betonmast Bygg AS skal SCANSTILLAS a.s montere stillas på Bergenegården i Oslo. Bergenegården er et godt synlig bygg med en kjent profil i bybildet i Oslo. Bygget som tidligere har vært kontorlokaler, skal gjøres om til hybler. Oppstart montering stillas er planlagt i uke 17.

08.03.2012
Murmester Dag Arne Nilsen AS har valgt SCANSTILLAS a.s for montering av stillas til et rehabiliteringsprosjekt på Kongsberg Svømmehall. Oppstart uke 10.

22.02.2012
SCANSTILLAS a.s har startet med nyhetsbrev, der vi informerer om stort og smått. I nyhetsbrev 1 - 2012 kan man blant annet lese om at vi har valgt å gå til innkjøp av tak over tak løsning, at vi vil benytte aluminiumslemmer på de prosjektene der dette måtte være aktuelt og om våre kontrollrunder. Les mer ved å trykke på linken til høyre.

20.02.2012
SCANSTILLAS a.s har i dag fått bestilling på montering av stillas til prosjekt Lilleborg C1 for NCC Construction AS. Prosjektet som ligger i Sagene Bydel med Akerselva som nærmeste nabo, byr på et godt og etablert område med boliger og forretninger. SCANSTILLAS a.s har montert stillas på Lilleborg C2 og er stolte av igjen å bli valgt som leverandør til prosjektet og ser oppdraget som en anerkjennelse på at vi utfører montering av stillas til en riktig pris for kunden og som avtalt.

12.01.2012
SCANSTILLAS a.s har begynt montering av stillas til Konfektfabrikken (trinn 2) for Veidekke Entreprenør AS. Prosjektet ligger i bydel Grünerløkka, med lokalisering på Rodeløkka i Oslo, på en del av den gamle tomta til Freia sjokoladefabrikk. Bydel Grünerløkka er et mangfoldig og spennende sted å bo, med et rikt forenings- og kulturliv, mange kafeer og restauranter. SCANSTILLAS a.s har montert stillas på trinn 1 og er stolte av igjen å bli valgt som leverandør til prosjektet og ser oppdraget som en anerkjennelse på at vi utfører montering av stillas til en riktig pris for kunden og som avtalt.

21.12.2011
Ny driftssjef i SCANSTILLAS a.s.

Ny driftssjef er Espen Wang. Espen kommer fra stillingen som Key Account Manager i Henkel Norden AB. Han har bred erfaring fra bygg og anlegg gjennom 20 år i forskjellige stillinger.
Vår tidligere driftssjef Jostein Gevelt har valgt å slutte for å søke nye utfordringer i annet firma.
Vi takker alle våre kunder og forretningsforbindelser for samarbeidet i 2011, og ønsker God Jul og Godt Nytt År!
Vennlig hilsen SCANSTILLAS a.s

04.11.2011
SCANSTILLAS a.s skal for AS Realbygg montere stillas for fasade og takarbeider i Observatoriegata 2B i Oslo. Gården er utformet av arkitekt Alf Hurum, og ble oppført i perioden 1900-1903 for arkitektens egen regning. Oppstart montering uke 46.

25.10.2011
Skanska Norge AS og SCANSTILLAS a.s fortsetter det gode samarbeidet på Spikkestad Park. SCANSTILLAS a.s har nå demontert ferdig stillaset rundt hus B og har i dag fått bestilling på hus D og E. SCANSTIILLAS a.s er stolte av igjen å bli valgt som leverandør og ser oppdraget som en anerkjennelse på at vi utfører montering av stillas til en riktig pris for kunden og som avtalt. Oppstart montering hus E er avtalt til uke 48.

Øie AS har bestilt SCANSTILLAS a.s til montering av stillas til prosjektet Spirea Park. Prosjektet får en sentral og fin beliggenhet med kort avstand til alt Oslo by har å by på. Spirea park ligger som et knutepunkt mellom Storo, Grefsenkollen, Bjerke og Økern. Fra Spirea Park er det kun 5 minutters gange til T-banestasjon og Økern senter med et godt utvalg av forretninger. SCANSTILLAS a.s ser fram til et godt samarbeide med Øie AS. Oppstart montering er planlagt i januar/februar 2012.

14.10.2011
OKK Entreprenør AS har valgt SCANSTILLAS a.s for montering av stillas til et lite rehabiliteringsprosjekt på Bygg 2 på Brakerøya i Drammen.

22.09.2011
Strøm Gundersen AS har startet med bygging av nybygg på Vindern Psykiatriske klinikk i Oslo, og har valgt SCANSTILLAS a.s som leverandør av stillas. SCANSTILLAS a.s er glade for igjen å ha blitt valgt som leverandør av stillas til et Strøm Gundersen AS prosjekt og ser fram til et godt samarbeide for begge parter. Oppstart montering er planlagt i uke 44-45.

26.08.2011
NCC Construction AS har fått i oppdrag å sette opp 74 omsorgsboliger for Bærum kommune i Gamle Drammensvei 25 på Stabekk. Som stillasleverandør har NCC Construction AS valgt SCANSTILLAS a.s. Vi er glade for igjen å kunne få samarbeide med NCC Construction AS og vi ser fram til et godt samarbeide for begge parter. Oppstart montering er planlagt i uke 44.

08.08.2011
AG Entreprenør AS har bestilt SCANSTILLAS a.s for montering av stillas til prosjekt Nygårdsløkka på Kongsberg. Prosjektet består av fire boenheter med leiligheter. Oppstart for montering er planlagt i uke 35. Dette er ett av mange oppdrag SCANSTILLAS a.s har hatt for AG Entreprenør de siste årene og SCANSTILLAS a.s ser fram til et godt samarbeide.

01.07.2011
OKK Håndverk har bestilt SCANSTILLAS a.s for montering av stillas i Gaustadveien borettslag. Her skal det utføres fasadearbeider på fasadene ved inngangspartiene og på gavlvegger. På fasadene ved inngangspartier skal de gamle fasadeplatene fjernes og det skal etterisoleres og mures opp ny teglfasade. På gavlveggene skal veggene vaskes og males på nytt. SCANSTILLAS a.s ser fram til et godt samarbeid med OKK Håndverk.

20.06.2011
Statsbygg har bestilt SCANSTILLAS a.s for å montere stillas på Studiebygget Ullersmo fengsel, i Ullensaker kommune, i forbindelse med malerarbeider.

14.06.2011
SCANSTILLAS a.s skal for AG Entreprenør AS montere stillas i Steinsvingen 1-2 og i Vestliveien 2-4 på Kongberg. Dette er stillas for taksikring i forbindelse med takarbeider som skal utføres. Oppstart montering i begynnelsen av uke 25.

09.06.2011
Mellom Røa og Holmenkollen bygger OBOS 50 rekkehus i funkisstil som oppføres i mur med pussete, lyse fasader og romslige takterrasser. SCANSTILLAS a.s skal montere stillas for Mjøndalen Mur & Puss AS på 6 av husgruppene. Mjøndalen Mur og Puss AS har tidligere benyttet SCANSTILLAS a.s på noen av sine prosjekter og vi ser oppdraget som en anerkjennelse på at vi utfører montering av stillas til en riktig pris for kunden og som avtalt. Oppstart montering i begynnelsen av uke 24.

01.06.2011
SCANSTILLAS a.s skal montere stillas for Skanska Norge AS i Hyttegata 19 i Kongsberg. Dette i forbindelse med vindusutskiftning. Oppstart montering i slutten av uke 24.

OKK Entreprenør AS har bestilt SCANSTILLAS a.s for montering av stillas for fasadearbeider i Billingstadsletta 19 på Slependen. Her skal det utføres noe fasadearbeider og arbeider i forbindelse med ombygging av eksisterende tak. Oppstart uke 23.

06.05.2011
SCANSTILLAS a.s har fått bestilling på montering av stillas til Konfektfabrikken (trinn 1) for Veidekke Entreprenør AS. Prosjektet ligger i bydel Grünerløkka, med lokalisering på Rodeløkka i Oslo, på en del av den gamle tomta til Freia sjokoladefabrikk. Bydel Grünerløkka er et mangfoldig og spennende sted å bo, med et rikt forenings- og kulturliv, mange kafeer og restauranter. SCANSTILLAS a.s er stolte av å bli valgt som leverandør til prosjektet og ser fram til et godt samarbeide med Veidekke Entreprenør AS.

26.04.2011
SCANSTILLAS a.s har fått bestilling på montering av stillas til Engersand Havn, leilighetsbygg A4. Dette er nabobygget til leilighetsbygg A3, som vi startet montering på tidligere i denne måneden. Vår kunde er, som ved tidligere bygg ved Engersand Havn, OKK Entreprenør AS.

15.04.2011
SCANSTILLAS a.s skal for tømrermester Svein Løken montere stillas i 17. mai gata 4 i Kongsberg i forbindelse med arbeider på tak. Oppstart på montering av stillas er planlagt i august 2011. Skanska Norge AS skal utføre takarbeider i Kirkegata 13 - 15 i Kongsberg og har valgt SCANSTILLAS a.s til å montere stillas for taksikring. Oppstart montering er planlagt i uke 18-19.

07.04.2011
SCANSTILLAS a.s har i dag fått bestilling på montering av stillas til prosjekt Lilleborg C2 for NCC Construction AS. Prosjektet som ligger i Sagene Bydel med Akerselva som nærmeste nabo, byr på et godt og etablert område med boliger og forretninger. SCANSTILLAS a.s er stolte av å bli valgt som leverandør til prosjektet og ser fram til et godt samarbeide med NCC Construction AS.

06.04.2011
SCANSTILLAS a.s har begynt monteringen av stillas på Engersand Havn, leilighetsbygg A3. SCANSTILLAS a.s var også ansvarlig for montering av stillas på leilighetsbygg A5 og er stolte av igjen å bli valgt som leverandør av stillas. Leilighetsbygg A3 oppføres av OKK Entreprenør AS.

21.03.2011
SCANSTILLAS a.s har i dag inngått kontrakt med Skanska Norge AS om montering av stillas til prosjekt Spikkestad Park, hus B. Oppstart montering er planlagt i uke 15.

SCANSTILLAS a.s har også inngått kontrakt om montering av stillas til prosjekt Nøste terrasse. Dette er også for Skanska Norge AS. Her er det oppstart uke 12.