Om

SCANSTILLAS a.s monterer og leier ut ulike typer stillaser. Har i hovedsak oppdrag for en rekke større og mindre entreprenører og industribedrifter i Oslo, store deler av Viken fylke og deler av Vestfold og Telemark fylke, men vi regner på oppdrag i hele landet. SCANSTILLAS a.s er en videreføring av stillasavdelingen til vår søsterbedrift BMO Entreprenør AS (BMO). BMO hadde i flere år levert stillas til egne og eksterne prosjekter. Dette har dreid seg om stillas til vedlikehold av broer, fasaderenovering og nybygg. Utstyrsmengden og oppdragsmengden økte kraftig, noe som resulterte i at SCANSTILLAS a.s ble etablert for å ta hånd om stillasmontering og utleie.

SCANSTILLAS a.s som ble stiftet 6. januar 2004 er 100% eid av Bever Holding AS, og er i stand til å påta seg alle typer stillasoppdrag innen industri, bygg og anleggsbransjen.

Våre montører og kontraktsmedhjelpere har mange års erfaring i yrket, med enten fagbrev eller stillasopplæring som leverer den kvalitet som tilfredsstiller myndighetenes krav. Vi er tilsluttet Opplæringskontor i Bygg- og Anleggsteknikk i Telemark, Vestfold og Buskerud AS (BYGGOPP TVB) og er godkjent lærebedrift. Hovedkontor ligger på Kongsberg, mens lager og kontor ligger på Dal, nord for Gardermoen.

SCANSTILLAS a.s disponerer i dag ca. 50 000 m² med tung stillas, ca. 20 000 m² lettstillas og ca. 1 000 m² tak over tak og kan dermed løse de fleste utfordringer.

Vårt mål er fornøyde kunder som kommer tilbake, og for å oppnå dette er kvalitetssikring og HMS viktige fundamenter for vårt arbeid.

SCANSTILLAS a.s har i den tiden firmaet har eksistert sikret seg oppdrag hos store oppdragsgivere som AS Realbygg, Bermingrud Entreprenør AS, Betongmast Oslo AS, Betonmast Selvaagbygg AS, Bundebygg AS, Bøhmer Entreprenør AS, Hent AS, Mjøndalen Mur & Puss AS, NCC Construction AS, OKK Entreprenør DK Drammen, Skanska Norge AS, Strøm Gundersen AS, Veidekke Entreprenør AS. m.flere.

SCANSTILLAS a.s sine søsterselskaper

SCANSTILLAS a.s er en del av et konsern og har fire søsterselskaper. Selskapene arbeider tett sammen, for å best mulig kunne etterleve dagens krav fra forskjellige oppdragsgivere og fremstå som en komplett leverandør. Du kan lese mer om våre søsterselskaper ved å trykke på de forskjellige logoene under.

BMO Entreprenør AS

BMO Entreprenør AS er en av landets største aktører innen rehabilitering av bruer, kaianlegg, damanlegg og andre betong- og stålkonstruksjoner. Med 20 års erfaring har dem opparbeidet seg bred kompetanse innen sine satsingsområder, med kunder spredt over hele landet. BMO Entreprenør AS har hovedkontor, lager og verksted i Kongsberg, i tillegg til kontor og lager i Bergen og Ålesund, som supplerer oppdragene i de regionene.

Buskerud Malerforretning a.sBuskerud Malerforretning a.s ble etablert i 1977 under navnet Buskerud Malerservice og har i dag 10 ansatte. De har kontor på Kongsberg, men påtar seg oppdrag i hele Buskerud, Telemark og Osloregionen. Buskerud Malerforretning har de fleste av de store byggentreprenørene som sine kunder, som blant annet Skanska Norge AS, NCC OKK Entreprenør A/S, Bøhmer Entreprenør AS, Veidekke Entreprenør AS, AG Entreprenør AS og Hobbelstad & Rønning AS. Statsbygg og Kongsberg Teknologipark er også store og viktige kunder for Buskerud Malerforretning, hvor det har blitt utført en rekke oppdrag gjennom alle år.

BMO Tunnelsikring ASBMO Tunnelsikring AS ble etablert i 2010, for å ivareta oppdrag innenfor segmentet tunnel- og bergsikring. BMO Entreprenør AS opparbeidet seg først erfaring på dette området gjennom noen år, men disse oppdragene leveres nå av BMO Tunnelsikrings ledelse og mannskaper. Innenfor deres fagområder har BMO Tunnelsikring AS opparbeidet solid kompetanse og en utstyrspark som er tilpasset de oppdragene de utfører.

BMO Elektro ASBMO Elektro AS ble etablert i 2014 som et søsterselskap til BMO Entreprenør AS og BMO Tunnelsikring AS. BMO Elektro AS er etablert for å ivareta oppdrag innenfor segmentet elektro og automasjon innen samferdselssektoren for veg og bane. BMO Elektro AS sine første oppdrag som er utført har blitt kontraktert i BMO Entreprenør AS og BMO Tunnelsikring AS, men driftet i sin helhet av BMO Elektro`s avdeling.